|
MALUTKA NAROŚL NA DOLNEJ POWIECE! Pomocy :( |
| Autor |
Wiadomość |
Pudi i Lusia
Psia mama :)

|
Wysłany: 29 Lipiec 2010, 15:15
|
|
|
| No proszę, czyli codziennie karmię pudi lekkostrawnie :D |
|
|
|
 |
pobieracz pl

|
Wysłany: 29 Lipiec 2010, 16:42
|
|
|
| evel napisał/a: | | Rozgotowany ryż/makaron z mięskiem i jakimś warzywem, np. marchewką. | Jeśli mięsko to niskotłuszczowe |
_________________ Nie?a?uj tego co zrobile? ?a?uj tege czego niespubowale?
Wiara w Boga i logiczne my?lenie jedyne rzeczy których nikt mi nie odbierze |
|
|
|
 |
Pudi i Lusia

|
Wysłany: 29 Lipiec 2010, 17:22
|
|
|
| Ale jak będzie ryż z marchwią to Pudi nie zechce :( |
|
|
|
 |
Reklama
Administrator
|
|
|
|
 |
evel
Wpisz pięć dowolnych liter: abcde
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 08 Cze 2010 Posty: 188
|
Wysłany: 29 Lipiec 2010, 18:51
|
|
|
| Pudi i Lusia napisał/a: | | Ale jak będzie ryż z marchwią to Pudi nie zechce :( |
Jak to nie zechce? A startą na tarce warzywnej? |
|
|
|
 |
Pudi i Lusia

|
Wysłany: 29 Lipiec 2010, 21:45
|
|
|
Przedstawię ci tok myślenia mojego kochanego pieska: jak coś jest bez mięsa, to nie warto tego tknąć No chyba że smażone jajko |
|
|
|
 |
yummycake

Wpisz pięć dowolnych liter: Daisy
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 01:52
|
|
|
| Zrób mu ryż z marchwią i troszkę kury gotowanej bez przypraw do tego wymieszaj, to jest lekkostrawne i tym żywiłam psa, gdy miał problemy z jelitami |
_________________ "Mój piesek - serduszko u moich stóp" |
|
|
|
 |
Aneta_M

Wpisz pięć dowolnych liter: qazxs
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 13:31
|
|
|
| jak nie zechce zjeśc to zabierz miskę i daj później (to samo). Zgłodnieje to zje, nie ma co się cackac z psem bo się go rozpuści i całe życie będzie wybrzydzać,. |
_________________ Galeria mojego psa -> http://www.forumopsach.pl/-164-bajer-vt1471.html |
|
|
| Poziom: 16 HP |
 |
 |
 |
 |
19% |
105/556 |
|
|
|
|
 |
pa12ula
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 15:51
|
|
|
Nie ma co się cackać? Pamiętaj,że pies też potrzebuje odpowiedniej diety,a zwłaszcza,gdy mu coś dolega. Kiedy moja Melka była chora poświęciłam wiele czasu,aby doprowadzić ją do zdrowia! Może i niektórzy stosują takie metody... |
|
|
|
 |
evel
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 08 Cze 2010 Posty: 188
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 18:08
|
|
|
Ach, temat wybrzydzających psów Moja suka szybko nauczyła się, że jak nie zje rano, to następny posiłek dopiero wieczorem i ja za nią biegać nie będę i nie będę prosić, żeby zjadła
Pudi i Lusia weź kawałek kurczaka, pokrój go na małe kawałeczki, wrzuć do zimnej wody bez przypraw, ugotuj z tego bulion, później dorzuć do tego ryż, poczekaj, aż się prawie całkiem rozgotuje, dorzuć startą marchew - nie znam psa, który by ze smakiem nie wciągał takiego "kleiku" |
|
|
|
 |
pobieracz pl

|
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 23:14
|
|
|
| evel napisał/a: | Ach, temat wybrzydzających psów Moja suka szybko nauczyła się, że jak nie zje rano, to następny posiłek dopiero wieczorem i ja za nią biegać nie będę i nie będę prosić, żeby zjadła
Pudi i Lusia weź kawałek kurczaka, pokrój go na małe kawałeczki, wrzuć do zimnej wody bez przypraw, ugotuj z tego bulion, później dorzuć do tego ryż, poczekaj, aż się prawie całkiem rozgotuje, dorzuć startą marchew - nie znam psa, który by ze smakiem nie wciągał takiego "kleiku" | Sory ale mam do ciebie prosibe czytaj tematy! Ta dieta miała być na 1 koladje kilka dni temu!!!!!!! po co ta informacja? |
_________________ Nie?a?uj tego co zrobile? ?a?uj tege czego niespubowale?
Wiara w Boga i logiczne my?lenie jedyne rzeczy których nikt mi nie odbierze |
|
|
|
 |
|
|