Zlamane końcówki przednich kłów - na
forum o psach. Zaprasamy się do zapoznania się z tematem Zlamane końcówki przednich kłów oraz do dyskusji na naszym forum.
Gdy dowiesz się już wszystkiego na temat "Zlamane końcówki przednich kłów" - zapraszamy też do innych popularnych sekcji forum, takich jak
pielęgnacja psów, gdzie dowiesz się jak dbać o swojego pieska,
choroby psów, gdzie uzyskasz odpowiedzi związane ze zdrowiem twojego pieska, czy
żywienie psów, gdzie podyskutujesz na temat psich przysmaków.
Zlamane końcówki przednich kłów
Opinie, dyskusje, komentarze, forum o psach
Zlamane końcówki przednich kłów
|
Zlamane końcówki przednich kłów |
| Autor |
Wiadomość |
Becia
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 14:50 Zlamane końcówki przednich kłów
|
|
|
Hej, chce sie zapytac czy zlamane koncowki zebow u psa jest normalne? Moj kundelek ma odlamane koncowki na 4 najwiekszych kłach, tych z przodu. To mozliwe ze je sobie zlamala? Pies ma 2 lata. Wczesniej nie widzialam tego u niej ale moze dlatego ze raczej jej tam nie zagladalam |
|
|
|
 |
Aneta_M

Wpisz pięć dowolnych liter: qazxs
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 15:00
|
|
|
| Mój pies ma 4 lata i niestety ma bzika na punkcie kamieni. Nie zawsze zdążę zabrać mu kamień na czas, a on je łapie w gębę i po prostu gryzie jak patyki, dlatego też ma nadłamane czubki kłów. |
_________________ Galeria mojego psa -> http://www.forumopsach.pl/-164-bajer-vt1471.html |
|
|
| Poziom: 16 HP |
 |
 |
 |
 |
19% |
105/556 |
|
|
|
|
 |
Becia
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 15:12
|
|
|
| A to psa boli? Nie bedzie mial od tego jakis chorob? |
|
|
|
 |
Reklama
Administrator
|
|
|
|
 |
Aneta_M

Wpisz pięć dowolnych liter: qazxs
|
Wysłany: 27 Lipiec 2010, 17:49
|
|
|
| Jak byłam u weta żeby sprawdził czy zęby są zdrowe powiedział że wszystko jest ok, więc najwyraźniej to nic nie szkodzi, a i nie wygląda na to, żeby psu bolało. |
_________________ Galeria mojego psa -> http://www.forumopsach.pl/-164-bajer-vt1471.html |
|
|
| Poziom: 16 HP |
 |
 |
 |
 |
19% |
105/556 |
|
|
|
|
 |
Annabeth
mi?o?niczka zwierz?t

Wpisz pięć dowolnych liter: MEGI?
|
Wysłany: 11 Sierpień 2010, 10:53
|
|
|
| mój pies ma 6 lat i też ma złamane oba kły, ale jest już tak odkąd go mam i od tego czasu nie zauważyłam, żeby ten ubytek sprawiał problemy ze zdrowiem czy przy spożywaniu pokarmu |
|
|
|
 |
evel
Wpisz pięć dowolnych liter: abcde
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 08 Cze 2010 Posty: 197
|
Wysłany: 11 Sierpień 2010, 11:05
|
|
|
| Możliwe, że zęby się po prostu starły, np. od piłki tenisowej, patyków czy kamieni. |
|
|
|
 |
|
|
Zlamane końcówki przednich kłów |