Pomocy!!!
Opinie, dyskusje, komentarze, forum o psach
Pomocy!!!
|
Pomocy!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Gosiaaa
|
Wysłany: 2 Maj 2009, 11:11 Pomocy!!!
|
|
|
Pomocy!Mam zamiar kupic psa.Ma byc to ratlerek miniaturka.W internecie pisz?, ?e taka rasa jest, lecz na innej stronie, ?e nie ma.Pinczery s? dosyc du?e, ale ja chc? miec takiego jak s? malutkie(?eby by? takiego wzrostu jak jest szczeniakiem).Na moim osiedlu widuj? takiego pieska.Z mordki wygl?da na pinczerka, lecz jest bardzo niski(na 100% nie jest szczeniakiem).Czy to mo?e byc chihuahua?Czy s? takie ratlerki??Prosz? o pomocc! Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam W razie czego piszcie yutaj, na e-mail:Gosiaaa007@wp.pl, lub na nr GG:3700640 |
|
|
|
 |
Gosiaaa
|
Wysłany: 8 Maj 2009, 18:33
|
|
|
| Hej jesli ktos cos wie to piszcie!!:-) |
|
|
|
 |
Tina
|
Wysłany: 30 Maj 2009, 14:31
|
|
|
Niski troch? podobny do pinczera? Mo?e to jamnik i tylko troszeczk? pyszczkiem go przypomina? Ma d?ugie uszy i jest taki pod?u?ny? To troszk? stary temat, ale chyba wypada odpowiedzie?, je?li to aktualne. |
|
|
|
 |
Reklama
Administrator
|
|
|
|
 |
Gosiaaa
|
Wysłany: 2 Czerwiec 2009, 20:48
|
|
|
O dzi?ki, ?e napisa?a?.Teraz wiem na 100%.To malutki, ?liczniutki pinczerek:)Za jaki? miesi?c lub dwa kupuje pieska.Ale si? ciesze i nie mog? doczekac!!!! :D |
|
|
|
 |
jacki
Wpisz pięć dowolnych liter: jacki
|
Wysłany: 13 Sierpień 2010, 22:16 Re: Pomocy!!!
|
|
|
| Gosiaaa napisał/a: | Pomocy!Mam zamiar kupic psa.Ma byc to ratlerek miniaturka.W internecie pisz?, ?e taka rasa jest, lecz na innej stronie, ?e nie ma.Pinczery s? dosyc du?e, ale ja chc? miec takiego jak s? malutkie(?eby by? takiego wzrostu jak jest szczeniakiem).Na moim osiedlu widuj? takiego pieska.Z mordki wygl?da na pinczerka, lecz jest bardzo niski(na 100% nie jest szczeniakiem).Czy to mo?e byc chihuahua?Czy s? takie ratlerki??Prosz? o pomocc! Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam W razie czego piszcie yutaj, na e-mail:Gosiaaa007@wp.pl, lub na nr GG:3700640 |
jak jest pinczer miniaturka to ma najwyżej 5 kg i najwyżej 30 cm. |
|
|
|
 |
ladyS
|
Wysłany: 14 Sierpień 2010, 11:17
|
|
|
| Nie ma czegoś takiego, jak ratlerek miniaturka. Ratlerek to inna nazwa pinczera miniaturowego. O tym, czy pies jest ratlerkiem nie świadczy waga i wzrost, a rodowód. |
|
|
| Poziom: 21 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
288/996 |
|
|
|