SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa - na
forum o psach. Zaprasamy się do zapoznania się z tematem SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa oraz do dyskusji na naszym forum.
Gdy dowiesz się już wszystkiego na temat "SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa" - zapraszamy też do innych popularnych sekcji forum, takich jak
pielęgnacja psów, gdzie dowiesz się jak dbać o swojego pieska,
choroby psów, gdzie uzyskasz odpowiedzi związane ze zdrowiem twojego pieska, czy
żywienie psów, gdzie podyskutujesz na temat psich przysmaków.
SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa
Opinie, dyskusje, komentarze, forum o psach
SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa
|
SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
OlaV
Wpisz pięć dowolnych liter: juytp
|
Wysłany: 17 Czerwiec 2010, 17:25 SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa
|
|
|
Witam
Zajrzałam na Wasze forum, ponieważ jestem miłośniczką psów i fotografem.
Zajmuję się fotografią od dosyć dawna - głównie artystyczną dla samej siebie i komercyjną, ponieważ to moja praca.
Poszukuję osób z Warszawy, właścicieli dalmatyńczyków, którzy zechcieliby uczestniczyć w sesji. Mianowicie chodzi mi o "użyczenie" pieska.
Chciałabym wykonać projekt niekomercyjny, zdjęciowy.
Modelka pomalowana czarną farbą do bodypaintingu w kropki.
Poszukuję zatem łaciatego pieska (szczeniaczka lub dorosłego), którego właściciel zgodziłby się wpaść z nim do studia, wypić kawę lub herbatę i oddać godzinę swojego czasu sztuce.
Jestem z Warszawy. Sesja jest ustalona - modelka (finalistka miss polski 2009), sztab wizażystów i stylistów.
Wykonuję zdjęcia analogowe (dalmaty są stworzone do zdjęć czarno białych) i cyfrowe. Pierwsze podlegają zeskanowaniu, drugie obróbce graficznej. Wszystkie je otrzymuje właściciel.
Dodatkowo - jako wynagrodzenie za poświęcony czas, z niezmierną przyjemnością, wykonam zdjęcia psiakowi z jego Panem czy Panią u mnie w studiu. Myślę, że to świetna pamiątka!
Nie wiedziałam gdzie umieścić ogłoszenie, w którym dziale. Przepraszam jeśli pomyliłam.
Kontakt do mnie: laisser-courre@go2.pl
Pozdrawiam!
Ola |
|
|
|
 |
|
|
SESJA ZDJĘCIOWA DLA PSIAKA i jego opiekuna :) - Warszawa |