|
On łatwy pies |
| Czy owczarek niemiecki jest ?atwym psem do u?o?enia ? |
| Tak |
|
33% |
[ 4 ] |
| Bardzo ?atwy |
|
16% |
[ 2 ] |
| Nadaje sie dla pocz?tkuj?cych |
|
0% |
[ 0 ] |
| Mozna go kupi? na wypróbowanie |
|
33% |
[ 4 ] |
| Raczej tak |
|
8% |
[ 1 ] |
| Chyba nie |
|
8% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 12 |
|
| Zakończenie ankiety za: 830 Dni, 6 Godzin, 34 Minut |
|
| Autor |
Wiadomość |
julia541
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 09:29 On łatwy pies
|
|
|
| Wydaje mi się że ONy to bardzo łatwe w ułozeniu psy, a wy jak myślicie?( na to pytanie proszę aby nie odpowiadała Justyna bo mnie tylko poniży) Dzisiaj chyba sobie kupie tego psa, zależy czy rodzice beda chcieli jechać na giełde. Przecierz jak sobie nie poradze to oddam do schroniska tam znajdzie lepszy dom. Czyli warto spróbować :) |
|
|
|
 |
Justyna
Instruktor-sta?ysta

Wpisz pięć dowolnych liter: RULEZ
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 1588
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 09:34
|
|
|
ja nie musze odpowiadać-ponizyłaś sie sama
On nie jest latwym psem. Kupując ona na giełdzie kupisz kundla-z którym być może sobie poradzisz, jednka osobiście w to watpie. kupując psa z silna psychiką9jakim jest ON) do tego tzw,,betona" trzeba wiedziec jak sobie z nim poradzić, trzeba wiedziec co i jak robic, trzeba umiec zapanować i odpowiednio wykorzystać jego popedy. Niesety-to nie pies dla poczatkujących, ani dla laików. |
_________________ RASOWY=RODOWODOWY
http://www.stoppseudohodowcom.org/ |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
27% |
805/2982 |
|
|
|
|
 |
julia541
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 09:35
|
|
|
| Inni sądzą inaczej, ale napisałam ze jezeli mi nie wyjdzie go ułożyć to go oddam. Warto spróbować i tak jednak zrobie |
|
|
|
 |
Reklama
Administrator
|
|
|
|
 |
julia541
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 09:36
|
|
|
| Ponoć te psy są inteligentne a ja potrzebuje takiego psa, bedzie mi pomagał w np. w matmie :P Zartuje oczywisćie. Psa potrzebuje żeby chodzić z nim na spacer i rzucać mu kij. Na pewno mpodołam |
|
|
|
 |
Justyna
Instruktor-sta?ysta

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 10:03
|
|
|
| Cytat: | | Inni sądzą inaczej, ale napisałam ze jezeli mi nie wyjdzie go ułożyć to go oddam. Warto spróbować i tak jednak zrobie |
Kiedy w polsce wprowadza zakaz posiadania zwierzat???
Pozatym gratuluje wysokich ambicji, odpowiedzialności, i hmmm.. człowieczenstwa?
| Cytat: | | Ponoć te psy są inteligentne a ja potrzebuje takiego psa, bedzie mi pomagał w np. w matmie :P Zartuje oczywisćie. Psa potrzebuje żeby chodzić z nim na spacer i rzucać mu kij. Na pewno mpodołam |
tak są inteligentmne. jakbyś miała jakąkolwiek wiedze na temat kynologii, wiedziałąbyś, że im pies inteligentniejszy-tym trudniejszy. owssem bardzo szybko sie uczy-ale zarówno złych-jak i dobrych rzeczy. Trzeba umiec opanować jego pracoholizm i poedy i odpowiednio wykorzystać. On wychchodzący na spacery-i biegajacy za kijem-będzie problemowy. będzie Ci demolował mieszkanie, wynajdywał sobie zajęcia-nie koniecznie takie ktore Ci odpowiadaja, może uciekac itp. |
_________________ RASOWY=RODOWODOWY
http://www.stoppseudohodowcom.org/ |
|
|
 |
 |
 |
 |
27% |
805/2982 |
|
|
|
|
 |
wnukus

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 10:43
|
|
|
Dziewczyno po tym temacie to sie w ogole nie odzywaj. Glupias jak but i nawet jesli to mial byc "Zarcik" dla wk....nia justyny to ci nie wyszedl. W dupie mam czy dostane ost czy nie ale powiem ci moja droga Julio - gdy zycie ci zbrzydnie i stanie sie pieklem, wloz glowe do kibla, pierdolnij sie deklem. jesli po takiej terapii dalej bedziesz miala takie madre pomysly, poecam zabieg powtarzac do skutku, jesli nic nie pomoze, zglos sie na ochotnika do saperow i jedz na misje do iraku - rozbroisz pole minowe biegnac po nim, bedzie z ciebie jakis pozytek |
|
|
|
 |
Aneta_M

Wpisz pięć dowolnych liter: qazxs
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 11:00
|
|
|
| Ja myślę, że to jest marna prowokacja. Dziewczyny nie wdawajcie się w dyskusję z tą mało inteligentną osobą jaką jest julia. |
_________________ Galeria mojego psa -> http://www.forumopsach.pl/-164-bajer-vt1471.html |
|
|
| Poziom: 16 HP |
 |
 |
 |
 |
19% |
105/556 |
|
|
|
|
 |
Justyna
Instruktor-sta?ysta

|
|
|
 |
 |
 |
 |
27% |
805/2982 |
|
|
|
|
 |
julia541
|
|
|
|
 |
effcyk

Wpisz pięć dowolnych liter: black
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 01 Lis 2009 Posty: 289 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2010, 11:37
|
|
|
| julia541, dziwne, bo w temacie w którym się przedstawiałaś pisałaś, że masz psa o imieniu burek, a akrobacje wykonuje suka o imieniu lucy............... |
_________________ http://portal.labradory.info/ |
|
|
|
 |
|
|