je?li transport,to raczej samochodem
Opinie, dyskusje, komentarze, forum o psach
je?li transport,to raczej samochodem
|
je?li transport,to raczej samochodem |
| Autor |
Wiadomość |
kpt.Price
AzoreX
Wiek: 14 Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 4 Skąd: Jastrz?bie-Zdrój
|
Wysłany: 28 Październik 2009, 17:31
|
|
|
No wy macie się fajnie bo my mamy taki samochód,że Azor się nie zmieści
Nie wiem czy to samochód jest mały czy może pies za duży ale raczej to 2 bo samochód w sam raz Renault Thalia więc Azor za duży:D |
_________________ Imi?:Azor
Sk?d:Gda?sk(ale nie mieszka tam)
|
|
|
 |
mikusia0888
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2010, 13:32
|
|
|
| najpier przyzwycaj psa do samochodu, później woź go na krótkich odcinkach na koniec możesz go zabrać ze sobą na wakacje (uważaj żeby się nie zesikał) |
|
|
|
 |
Tisane
Amatorka psów
Wpisz pięć dowolnych liter: COAPE
Pomogła: 9 razy Wiek: 99 Dołączyła: 29 Kwi 2010 Posty: 327 Skąd: Dabrowa Gornicza
|
Wysłany: 1 Maj 2010, 13:49
|
|
|
| a Kama się boi. Koleżanka, od której braliśmy psa mówił, że kiedy jeszcze mieszkała ze swoją pierwszą panią, to lubiła jeździć z nią autem, ale teraz Kama się boi... Moze ma wrażenie, ze gdy dojedziemy na miejsce, to ją komuś oddam? Bo własnie w taki sposób brat starszej pani zawiózł ją do Ewy, a Ewa mi... |
|
|
| Poziom: 16 HP |
 |
 |
 |
 |
25% |
139/556 |
|
|
|
|
 |
Reklama
Administrator
|
|
|
|
 |
PETPOINT
PETPOINT.PL
|
Wysłany: 16 Maj 2010, 21:29
|
|
|
Jeśli chodzi o bezpieczny transport psów polecamy stronę
www.safedog.pl - znajdziecie tam Państwo specjalistyczne klatki do przewozu zwierząt poddane testom zderzeniowym, chroniące, podczas kolizji, zarówno psa jak i pasażerów |
|
|
|
 |
majena
Wpisz pięć dowolnych liter: abcde
|
Wysłany: 26 Maj 2010, 22:56
|
|
|
| Psa można terz przewozić pociągiem.Sama tak robię,bo nie mamsamochodu.Mój piesio jest ze mną i jedziemy.Najlepiej jechać w tygodniu bo jest mniej ludzi i można mieć przedział jedynia na własne usługi.Bilet kosztuje 15 zł.i trzeba mieć przy sobie książeczkę psa i kaganiec i zaświadczenie o szczepieniu.My już podróżujemy od roku i kaganiec właściwie leży na siedzeniu.Piesio na swoim kocyku na podłodze po lekkim jedzonku i wcześniejszym około godzinnym spacerze.Teraz gdy widzi pociąg to radość go roznosi,bo wie że będzie biegańsko i pani 24 na dobę z nim. |
_________________ ...?ycie ulotna chwila...?ap j? |
|
|
|
 |
wnukus

|
Wysłany: 27 Maj 2010, 05:05
|
|
|
| kpt.Price napisał/a: | No wy macie się fajnie bo my mamy taki samochód,że Azor się nie zmieści
Nie wiem czy to samochód jest mały czy może pies za duży ale raczej to 2 bo samochód w sam raz Renault Thalia więc Azor za duży:D |
Nie wiem czy to az taki problem. Sam mam bmw 7 pies rozklada sie na fotelu pasazera, wiele tras razem zrobilismy, od malego przyzwyczajony do jazdy autem. Ogolnie wiem ze wsiadam, biore psa na pasazera i jedziemy 2000 km i nie ma problemu, ja staje co 300 km na kawe, on na siku i trasa mija w milej atmosferze ;) |
|
|
|
 |
Psiara
Ta co kocha psy.
Wpisz pięć dowolnych liter: abcde
|
Wysłany: 18 Lipiec 2010, 15:54 Re: je?li transport,to raczej samochodem
|
|
|
| No najlepiej, bo wtedy pies będzie (MOŻE) spokojny, bo jak nie to jazda nie będzie miła. :D |
_________________ Pies to najlepszy przyjaciel czlowieka. Pamietaj o tym. |
|
|
|
 |
Ripeapricot
Bliska nieznajoma

Wpisz pięć dowolnych liter: dyzio
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 02 Maj 2010 Posty: 385 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 18 Lipiec 2010, 16:16
|
|
|
| Cytat: | | Wysłany: 27 Maj 2010, 05:05 |
|
_________________ Mam tylko dwie prosby: zebys kochal mnie ta nieskonczona, bezinteresowna i prosta miloscia, która ja kocham Ciebie...
i nie nazywaj mnie Azor! |
|
|
| Poziom: 18 HP |
 |
 |
 |
 |
30% |
213/711 |
|
|