male pytanko - na forum o psach. Zaprasamy się do zapoznania się z tematem male pytanko oraz do dyskusji na naszym forum. Gdy dowiesz się już wszystkiego na temat "male pytanko" - zapraszamy też do innych popularnych sekcji forum, takich jak pielęgnacja psów, gdzie dowiesz się jak dbać o swojego pieska, choroby psów, gdzie uzyskasz odpowiedzi związane ze zdrowiem twojego pieska, czy żywienie psów, gdzie podyskutujesz na temat psich przysmaków.

male pytanko

Psie forum, psy forum
Opinie, dyskusje, komentarze, forum o psach
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Szukaj na forum o psach:
male pytanko

Poprzedni temat «» Następny temat
male pytanko
Autor Wiadomość
Blu

Wysłany: 4 Maj 2009, 22:19   male pytanko

witam moze ktos mi poda kilka istotnych rad na temat mojego malego amstaffka ma dopiero 5 tyg. martwi mnie to w nim ze jak swi to spi niespokojnie moze dlatego ze mu sie cos sni, w dzien ma czkawke tak ze 3 razy dziennie z 1 min i mu przechodzi czym moze byc to spowodowane zastanawiam sie czy isc do weteryniarz, chociaz 1 szczepienie mam 07.05 bo narazie byl tylko odrobaczony

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
madzia11

Wysłany: 26 Maj 2009, 01:40   

witam nie kazdy przypadek zachowan psow jest taki sam ale z tego co pamietam jak moja daisy miala mlode to bardzo czesto mialy czkawke i spaly nie spokojnie czyli po piskiwaly przez sen nawet szczekaly i ruszaly lapami jak gotowe do biegu nic sie nie marw ale powiedz o tym przy najblizszej okazji weterynarzowi pozdrawiam :lol:

MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
Cognomen

Wysłany: 16 Czerwiec 2009, 11:12   

UWAGA:

www.nieuczciwyhodowca.pl

Dowied1 sie jak dochodzia swoich praw u nieuczciwego hodowcy. Nie jest bezkarny!

Zapraszam do wziecia udzia3u w dyskusji na forum pod adresem: http://nieuczciwyhodowca.pl/forum/
Napisz o swoich do?wiadczeniach. Ostrze? innych przed nieuczciwymi hodowcami.

Pozdrawiam,
Cognomen

MP   100%   8/8
   EXP   33%   3/9
Reklama
Administrator
Dopisz komentarz do postu  

Odpowiedz do tematu